Tagliatelle PRESTÓ hernekastmega

Kas tead, et Salvesti Prestó suppe saab kasutada edukalt ka toiduvalmistamisel? Nami-Nami köögis tegime Prestó ökoloogiline hernepüreesupp mündiga abil lihtsa ja maitsva pastaroa.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g pakk Prestó ökoloogiline hernepüreesupp mündiga

350 g tagliatelle makarone

1 dl kohvikoort või vahukoort

50 g riivitud parmesani juustu või kodumaist "Forte" juustu

soola ja musta pipart

hakitud värsket münti soovi korral

Valmistamine

Kuumuta suures potis vesi keemiseni, maitsesta soolaga. Lisa tagliatelle ja keeda al dente

Kurna, pane uuesti potti ja lisa Prestó ökoloogiline hernepüreesupp mündiga. Kuumuta segades, kuni kaste on osaliselt makaronidesse imendunud, siis lisa rõõsk koor ja kuumuta uuesti läbi. Maitsesta soola-pipraga. 

Jaota taldrikutesse, puista peale riivitud juust. Soovi korral puista peale veel hakitud münti, kuigi supis on juba piisavalt mõnusat mündimaitset. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR