PRESTÓ kõrvitsasupp grillitud juustusaiaga

Nami-Nami köögis tegime Prestó ökoloogilise kookospiimaga kõrvitsapüreesupi kõrvale maitsva ja küllusliku juustusaia. Tulemuseks on toitev ja maitsev sügisene eine.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g pakk Prestó ökoloogiline kõrvitsapüreesupp kookospiimaga

Juustusaiad:

4 viilu röstsaia (täistera sobib hästi)

100 g riivitud juustu

4-5 hakitud värsket salveilehte

50 g Dolcelatte juustu muud mahedamat sinihallitusjuustu

pehmet toasooja võid

Valmistamine

Alusta juustusaiade tegemisest. Pane sinihallitusjuust ja "tavaline" riivitud juust kaussi ning sega omavahel. Lisa hakitud salvei ja sega veel kord.

Määri kõik saiaviilud ühelt poolt võiga. Siis jaota juustusegu kahele mittevõitatud saiapoolele ja kata kahe ülejäänud saiaviiluga, nii et võised pooled jäävad väljapoole. 

Pane võileivagrillile ja küpseta krõbedaks või prae keskmisel kuumusel praepannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Samal ajal kuumuta Prestó ökoloogiline kõrvitsapüreesupp kookospiimaga väikeses potis kuumaks. Jaota kahe supikausi või -kruusi vahel, kaunista nt salveilehega. 

Lõika grillitud juustusaiad pooleks ja serveeri koos kuuma supiga. 

Loe veel:

Inspiratsioon siit.

LISA KOMMENTAAR