PRESTÓ kõrvitsa-makaronivorm

Kas tead, et Salvesti Prestó suppe saab kasutada edukalt ka toiduvalmistamisel? Nami-Nami köögis tegime Prestó ökoloogiline kõrvitsapüreesupp kookospiimaga abil maitsva argiroa.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g makarone (nt fusilli, farfalle, penne, sarvekesed)

veidi oliiviõli

300 g pakk Prestó ökoloogiline kõrvitsapüreesupp kookospiimaga

75 g riivitud Cheddari juustu või muud tugevamaitselist juustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 kraadini.

Keeda makarone soolaga maitsestatud vees, kuni makaronid pehmenema hakkavad (peaaegu al dente). Nõruta, siis lisa sorts oliiviõli, et vältida kokkukleepimist. 

Sega nõrutatud makaronid Prestó kõrvitsapüreesupiga, maitsesta soola-pipraga. Sega juurde suurem osa riivitud juustust. 

Tõsta segu kahe kuumakindla portsjonvormi sisse ja puista peale ülejäänud riivitud juust. 

Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni roog on pealt kuldne. 

Lase enne serveerimist mõned minutid jahtuda ja taheneda.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR