Kana paprikakastmes PRESTŌ

Kas tead, et Salvesti Prestó suppe saab kasutada edukalt ka toiduvalmistamisel? Nami-Nami köögis tegime Prestó ökoloogilise vürtsidega paprikapüreesupi abil maitsva kanaroa.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
25 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4-5 väiksemat kanafileed

soola ja musta pipart

2 sl oliiviõli

600 g pakk Prestó ökoloogiline paprikapüreesupp vürtsidega

paar lusikatäit murendatud fetajuustu

värsket basiilikut

Valmistamine

Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli. 

Maitsesta kanafileed soola-pipraga, tõsta pannile ja prae 6-8 minutit ühelt ning sama kaua teiselt poolt, kuni kana on läbinisti küps. 

Lisa pannile Prestó ökoloogiline paprikapüreesupp vürtsidega. Kuumuta paar-kolm minutit, kuni kaste on kuum. 

Puista peale värske basiilik ja fetajuustupuru.

Serveeri koos keedetud kartulite, riisi või makaronidega või värske rohelise salatiga.

Loe veel:

Inspiratsioon siit.

LISA KOMMENTAAR

Helju
postitatud 26.01.2021 08:31

Mina proovisin. Me mehega kahekesi, sobis hästi ja maitses mõlemale!