Kas tead, et Salvesti Prestó suppe saab kasutada edukalt ka toiduvalmistamisel? Nami-Nami köögis tegime Prestó ökoloogilise vürtsidega paprikapüreesupi abil maitsva kanaroa.
4-5 väiksemat kanafileed
soola ja musta pipart
2 sl oliiviõli
600 g pakk Prestó ökoloogiline paprikapüreesupp vürtsidega
paar lusikatäit murendatud fetajuustu
värsket basiilikut
Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli.
Maitsesta kanafileed soola-pipraga, tõsta pannile ja prae 6-8 minutit ühelt ning sama kaua teiselt poolt, kuni kana on läbinisti küps.
Lisa pannile Prestó ökoloogiline paprikapüreesupp vürtsidega. Kuumuta paar-kolm minutit, kuni kaste on kuum.
Puista peale värske basiilik ja fetajuustupuru.
Serveeri koos keedetud kartulite, riisi või makaronidega või värske rohelise salatiga.
Inspiratsioon siit.
Mina proovisin. Me mehega kahekesi, sobis hästi ja maitses mõlemale!
Kana paprikakastmes PRESTŌ
Kas tead, et Salvesti Prestó suppe saab kasutada edukalt ka toiduvalmistamisel? Nami-Nami köögis tegime Prestó ökoloogilise vürtsidega paprikapüreesupi abil maitsva kanaroa.