Soovitused on mõeldud hommiku-, lõunas- ja õhtusöökideks. Kus võimalik, oleme lisanud viited vastavatele retseptidele Nami-Namis.
1930. a. menüü algas pühapäevaga, me alustame esmaspäevast.
Hommikuks: Hautatud silgud. Tatratangusupp piimaga.
Lõunaks: Hapukapsad pekitükkidega, rõõsk piim.
Õhtuks: Koorega keedetud kartulid heeringaga. Tee, leivale määritud rasvaga.
Hommikuks: Eelmisest päevast järele jäänud kapsad praetult. Kohv, kodus valmistatud peenleivaga.
Lõunaks: Soolavees keedetud kartulipallid hapukurkidega. Kõrvitsasupp riisiga.
Õhtuks: Odrajahu käkid keedetud piimaga.
Hommikuks: Esmaspäevast järele jäänud kartulid praetud heeringaga. Tangusupp.
Lõunaks: Hernesupp sealihaga.
Õhtuks: Heering tomati ja sibulaga. Tee. Odrajahu käkid lahtilõigatult võiga.
Hommikuks: Kaera kile rõõsa piimaga.
Lõunaks: Praetud kaali lõigud hapukurkidega. Klimbisupp piimaga.
Õhtuks: Hautatud tindid kartulitega. Tee.
Hommikuks: Kolmapäeva lõunast järele jäänud hernesupp soendatult.
Lõunaks: Heeringa ja kartuli vormiroog. Kört.
Õhtuks: Maksapallid sula võiga. Tee.
Hommikuks: Rukkijahu puder piimaga.
Lõunaks: Keedetud soolasealiha hautatud ubadega.
Õhtuks: Singipirukas. Tee.
Hommikuks: Munad kiludega. Kohv. Vastlakuklid.
Lõunaks: Lihasupp aiaviljaga. Pliinid. Marjamahla tarretis.
Õhtuks: Kartulisalat. Tee. Sai.
Vahi siis, liha oli suht harva siis tollal laual.
Mõni ikka on endiselt menüüs, aga need pekid-käkid ja kile kindlasti mitte! Ei mäleta neid ma lapsepõlvest ka mitte ...
Vot selle dieediga kaal langeb nii kuis kolinal enamjaolt ei söögi seda toitu mis seal kirjas, mis kõlbab on kartulisalat, hernesupp ja heerigafilee, ülejäänud aja istud nälgas kui see ära jagada terve nädala peale. Peaks uuesti alustama dieediga :)