Selle veidi magusa kõrvitsa-piimasupi kõrvale sobivad hästi nt juustusaiad.
125 g riisi
5 dl puhastatud kõrvitsat
1 l piima
0.5 tl jahvatatud kaneeli
0.5 tl ingveripulbrit
2-3 sl suhkrut
1 tl soola
1 sl võid
Keeda riis rohkes soolases vees poolpehmeks.
Lisa tükeldatud kõrvits ja suhkur ning keeda, kuni kõrvitsatükid lagunema hakkavad.
Lisa piim ja kuumuta keemiseni, keeda tasasel tulel 2 minutit.
Lisa maitseained ja või ning serveeri kuumalt. Retsept on ajakirjast Kodu & Aed (August 1999, kõrvitsa-piimasupp). Pildi tegi SPIDUR.
Magus kõrvitsa-piimasupp riisiga
Selle veidi magusa kõrvitsa-piimasupi kõrvale sobivad hästi nt juustusaiad.