Magus kõrvitsa-piimasupp riisiga

Selle veidi magusa kõrvitsa-piimasupi kõrvale sobivad hästi nt juustusaiad.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

125 g riisi

5 dl puhastatud kõrvitsat

1 l piima

0.5 tl jahvatatud kaneeli

0.5 tl ingveripulbrit

2-3 sl suhkrut

1 tl soola

1 sl võid

Valmistamine

Keeda riis rohkes soolases vees poolpehmeks.
Lisa tükeldatud kõrvits ja suhkur ning keeda, kuni kõrvitsatükid lagunema hakkavad.
Lisa piim ja kuumuta keemiseni, keeda tasasel tulel 2 minutit.
Lisa maitseained ja või ning serveeri kuumalt.

Retsept on ajakirjast Kodu & Aed (August 1999, kõrvitsa-piimasupp). Pildi tegi SPIDUR.

LISA KOMMENTAAR