Viis surimiretsepti 2

Surimi - tuntud ka kui krabipulgad või makra - sobivad hästi salatite sisse. Siin viis hõrku salatit, mis sobiksid hästi ka pühadelauale. 

Surimi on naturaalselt kasvanud kala hakitud ja töödeldud filee, mis on seejärel vormitud ühtlaseks valgeks pastaks. Lisades pastale munavalged, õli ja soola, valmistatakse neist surimitooteid, mida võib kohe süüa! See on valgurikas, madala kalorsusega, tervislik ja kaasaegne toode. 

Tutvu VIČI surimitoodete valikuga siin.

Siin on viis VIČI surimitoodetega salatit, aga surimi sobib lisaks ka mitmele poole mujale. 

Väikesed lumekrabipirukad

Väikesed lehttainapirukad lumekrabitäidisega sobivad ideaalselt nii laste sünnipäevale kui ka täiskasvanute suupistelauale. Retsept siin.

Lavaširullid surimitäidisega

Mahlaka surimitäidisega lavaširullid sobivad hästi suupistelauale või kergeks vahepalaks. Retsept siin.

Lihtsad surimikotletid

Lihtsad surimikotletid valmivad kiiresti ja meeldivad kindlasti ka lastele. Retsept siin.

Surimivorm

Võileivatordisõbrad võivad proovida seda põnevat surimi-saiavormi. Retsept siin.

Suursugune võileivatort

Klassikaline rikkalik surimitäidisega võileivatort kaunistab iga pidulauda. Retsept siin.

Loe veel:

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 05.01.2022 15:26 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Maarika Nuut
postitatud 18.01.2022 09:06

Väga maitsvad road!