NAMI-NAMI KÖÖGINIPP: Kuidas säilitada rohelist sibulat?

Kui sa leiad oma külmkapisügavustest liiga tihti kilesse keeratud rohelist sibulat, mis on libedaks ja limaseks muutunud, siis on viimane aeg sibulasäilitamise harjumusi muuta!

On täiesti arusaadav, et alati ei kulu kõik ostetud sibulapealsed korraga ära! Seega, kui hakkad esimest korda sibulat kasutama, võta kohe kõik pakendist välja ja haki korraga ära. Pane see osa, mida hetkel ei vaja, õhukindlalt suletavasse säilituskarpi.

Esiteks säilib sibul sellisel kujul külmkapis palju kauem ja teiseks on suurem tõenäosus, et kasutad kogu sibula kiiremini ära, kuna see on juba hakitud! Lihtsalt tõsta karp iga kord süüa tehes kohe lauale valmis, siis on vitamiinirikas lisand silme ees.

Rohelise sibulaga retsepte Nami-Namis:

Vaata veel:

Nami-Nami kasutab köögis Victorinox nuge:

Avaldatud 12.2.2021

Kaare Sova
Kaare Sova
postitatud 17.02.2021 11:00 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Merle
postitatud 13.02.2021 14:17

Kohe lähen lõikama!

Ebe Rahuoja
postitatud 15.02.2021 12:16

Minul hakitud roheline sibul (porru ka) karbiga sügavkülmas... supi sisse kõlbab panna küll!

Kybarsepp
postitatud 16.02.2021 19:44

Päris kaval nipp, pean meelde jätma.