Sibulasalat hapukoorega

Suvine vitamiinipomm ja mõnus lisand näiteks erinevate grillroogade juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

korralik punt rohelist sibulat või talisibulat

150 g Saare 20% hapukoort

soola ja suhkrut

soovi korral tilli

Valmistamine

Lõika roheline sibul 0,5-1 cm juppideks. 

Maitsesta hapukoor soola, suhkru ja soovi korral tilliga. Sega juurde sibulapealsed.

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Koogi Kata
postitatud 19.05.2010 21:45

Väga mõnus liha kõrvale. Kasutasin hapukoore asemel maitsestamata jogurtit. Lisasin ka pisut musta pipart.

Pille
postitatud 09.11.2015 09:50

Koogi Kata tehtud pilt ka:

Pille
postitatud 02.05.2025 10:37

Kuna aias kasvab roheline sibul hästi, siis see retrosalat jõuab tihti meie lauale lisandina ühe või teise roa järele. Siin üks pilt aastast 2015:

Kybarsepp
postitatud 04.05.2025 18:10

Hea lapsepõlvemälestus.