Suvine vitamiinipomm ja mõnus lisand näiteks erinevate grillroogade juurde.
korralik punt rohelist sibulat või talisibulat
150 g Saare 20% hapukoort
soola ja suhkrut
soovi korral tilli
Lõika roheline sibul 0,5-1 cm juppideks.
Maitsesta hapukoor soola, suhkru ja soovi korral tilliga. Sega juurde sibulapealsed.
Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Väga mõnus liha kõrvale. Kasutasin hapukoore asemel maitsestamata jogurtit. Lisasin ka pisut musta pipart.
Koogi Kata tehtud pilt ka:
Kuna aias kasvab roheline sibul hästi, siis see retrosalat jõuab tihti meie lauale lisandina ühe või teise roa järele. Siin üks pilt aastast 2015:
Hea lapsepõlvemälestus.
Sibulasalat hapukoorega
Suvine vitamiinipomm ja mõnus lisand näiteks erinevate grillroogade juurde.