Mahlane pikkpoiss on lihtne argiroog. Tomat muudab selle hakklihatoidu tunduvalt lahjemaks ja mahlasemaks.
400 g hakkliha
1 sibul
200 g konservitud purustatud tomateid
1 viil saia
1 muna
hakitud värsket peterselli
1 tl soola
0.25 tl tšillipulbrit
0.25 tl musta pipart
Sega omavahel hakkliha, hakitud sibul, purustatud tomatid, saiaviil, muna, hakitud petersell ja maitseained.
Suru tainas võitatud keeksivormi. Küpseta 175-kraadises ahjus 1 tund. Retsept on 100 rooga sarja raamatust "Hakkliharaamat" (Maire Suitsu, Pille Enden, Angeelika Kang). Pildi tegi LIINA.
Väga hea mahlane pikkpoiss
Pikkpoiss tomatiga
Mahlane pikkpoiss on lihtne argiroog. Tomat muudab selle hakklihatoidu tunduvalt lahjemaks ja mahlasemaks.