Pikkpoiss tomatiga

Mahlane pikkpoiss on lihtne argiroog. Tomat muudab selle hakklihatoidu tunduvalt lahjemaks ja mahlasemaks.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g hakkliha

1 sibul

200 g konservitud purustatud tomateid

1 viil saia

1 muna

hakitud värsket peterselli

1 tl soola

0.25 tl tšillipulbrit

0.25 tl musta pipart

Valmistamine

Sega omavahel hakkliha, hakitud sibul, purustatud tomatid, saiaviil, muna, hakitud petersell ja maitseained.

Suru tainas võitatud keeksivormi. Küpseta 175-kraadises ahjus 1 tund.

Retsept on 100 rooga sarja raamatust "Hakkliharaamat" (Maire Suitsu, Pille Enden, Angeelika Kang). Pildi tegi LIINA.

LISA KOMMENTAAR

Liina
postitatud 01.05.2010 18:19

Väga hea mahlane pikkpoiss