Kuumuta piim potis keemiseni, lisa riivitud porgand, (hakitud sibul) ja lase uuesti keema tõusta. Lisa riisihelbed ja hauta 5 minutit. Tõsta pott tulelt, lisa kodujuust, munad ja maitseained ning sega ühtlaseks.
Võta lusikaga porgandisegu ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Suru lamedamateks pätsideks.
Küpseta 225-kraadise ahju keskosas 15-20 minutit. Serveeri kuumalt kartulipudru ja pohlamoosiga.
Soome Myllyn Paras Oy retsept (Kevyet porkkanapihvit uunissa). Pildi tegi UDUVIHM.
Jätsin piima ära ja kodujuustu lisasin pool kogusest 600gkeedetud porganditele, segasin kòik produktid kokku ei hautanud ja ahju, lòpptulemus ülimaitsvad porgandikotletid!!!
Ahjus küpsetatud porgandikotletid
Porgandi-kodujuustukotletid on maitsvad kuumalt koos kartulipudru ja pohlamoosiga.