Kuskuss hakkliha ja köögiviljadega

Selline ebatraditsiooniline kooslus peaks meeldima muuhulgas ka lastele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g hakkliha

10 cm jupp porrut

1 sl õli

1 paprika

1 tl karripulbrit

1 dl külmutatud maisi

2 dl 10% rõõska koort

soola ja musta pipart

Kuskuss:

3 dl kuskussi

3 dl vett

1.5 sl õli

Valmistamine

Pese porru ja lõika viiludeks. Pese ja tükelda paprika.

Kuumuta potis õli, prae selles hakkliha ja hakitud porru läbi. Lisa lõpu poole paprikakuubikud ja karripulber. Lisa rõõsk koor ja mais ning hauta veidi kaane all.

Valmista samal ajal kuskuss vastavalt pakendi juhistele.

Sega hakklihasegu ja kuskuss omavahel ning serveeri.

Retsept on Soome ajalehest Aamulehti (1.10.2008, Jauheliha-kasviskuskus), pildi tegi KIRSIKE.

LISA KOMMENTAAR

kirsike
postitatud 29.02.2012 09:41

Mulle meeldis ja arvan, et kui lapsed oleks julgenud proovida, oleks neile ka meeldinud.