Veidi teistsugune tursamaksasalat tavapärasest - nimelt on sibula ja marineeritud kurgi asemel lisatud hoopis õuna.
1 karp konservitud tursamaksa
1-2 keedetud muna
3-4 (antoonovka) õuna
hakitud maitserohelist
soola ja musta pipart
1 väike hakitud sibul
tükike juursellerit
Lõika tursamaks, keedetud munad ja õunad väiksemateks kuubikuteks. Sega konserviõliga ja maitsesta. Soovi korral lisa hakitud sibulat ja riivitud sellerit.
Retsept on Salme Masso raamatust "Salatid ja mahlajoogid" (1971). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Kasutaja Mann on 2009. a. sellise pildi saatnud:
Tursamaksasalat õuntega
Veidi teistsugune tursamaksasalat tavapärasest - nimelt on sibula ja marineeritud kurgi asemel lisatud hoopis õuna.