Kanahakkliha-köögiviljahautis

Lihtne argiroog, millele tšillipulber lisab veidi vürstikust ning aedviljad värvi.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g kana- hakkliha

1-2 tk hakitud sibulat

1-3 tk hakitud küünt küüslauku

1 tk tükeldatud suvikõrvitsat

1 tk ribadeks lõigatud paprikat

2 sl õli

400 g konservitud purustatud tomatit (või 500 g hästi küpseid tükeldatud tomateid)

0.5-1 tl tšillipulbrit

0.5 tl soola

vett

400 g valgeid konservube

Serveerimiseks:

kartulit

Valmistamine

Pane kõigepealt kartulid keema.
Pruunista kanahakkliha veidi potis õlis. Siis lisa tükeldatud köögiviljad ja tomatikonserv. Kuumuta paar minutit, aeg-ajalt segades.
Maitsesta, lisa vesi ja nõrutatud konservoad. Hauta tasasel tulel 5-10 minutit, siis maitsesta.
Serveeri koos keedetud kartulitega.

Retsept on mugandatud soome ajakirjast HyväTerveys KevytKokki (Syksy 2008)
LISA KOMMENTAAR