Riisisalat 'Latvija'

Lihtne riisisalat lätipäraselt.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 dl riisi

hakitud värsket tilli

hakitud värsket peterselli

2 õuna

2 tomatit

2 kurki

4 sl hapukoort

soola

Valmistamine

Pese riis ja keeda pehmeks. Jahuta sõelal külma vee all, nõruta hoolega.
Sega keedetud riis hakitud tilli ja peterselliga.

Koori õunad, eemalda südamikud. Lõika õunad ja tomatid õhukesteks lõikudeks, kurgid ribadeks.

Pane riis kuhjana salatikaussi, servadele ja peale aseta õuna-, tomati- ja kurgilõigud.

Vala peale maitsestatud hapukoor.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Salme Masso raamatust "Rahvaste toite"

LISA KOMMENTAAR