Paneer-juust ürdi-tomatikastmes

Lihtne india vegetaarroog.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

0.5 tl vürtsköömneid

1 hakitud roheline tšilli

3 cm jupp kooritud ja hakitud ingverijuurt

150 g maitsestamata kreeka jogurtit

1 tl muscovado pruuni suhkrut

0.5 tl garam masalat

2 sl hakitud värsket koriandrit (lehti ja varsi)

0.5 laimi mahl

3 sl kontsentreeritud tomatipastat

1-2 dl vett

250 g külmutatud rohelisi herneid

225 g pakk paneer-juustu (india juust) 1 cm kuubikutena

2-3 küpset tomatit sektoriteks lõigatuna

Serveerimiseks:

hakitud röstitud india pähkleid

Valmistamine

Rösti vürtsköömneid 30 sekundit paksupõhjalisel pannil. Tambi kergelt tainarulliga katki.

Pane röstitud vürtsköömned koos tšilli, ingveri, jogurti, suhkru, garam masala, koriandrilehtede, laimimahla, tomatipasta ja veega kannmikserisse. Püreesta ühtlaseks.

Kalla kaste potti ning keeda 5 minutit, aeg-ajalt segades.

Lisa herned ja hauta 3 minutit.

Sega juurde paneer-juust ja tomatid ja kuumuta veel 2-3 minutit.

Puista peale india pähklid.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast BBC Good Food (February 2003, Paneer in herby tomato sauce)

LISA KOMMENTAAR