India paneer-juust meenutab veidi tofut, siin on seda lisatud vürtsika ja lihtsa aedviljaroa sisse. Siin on seda kasutatud Põhja-Indias armastatud mattar paneer roas.
Lõika paneer-juust umbes 2-3 cm kuubikuteks. Prae 2 sl õlis kuldpruuniks, siis tõsta pannilt kõrvale.
Haki sibulad, ingver ja küüslauk ning püreesta köögikombainis ühtlaseks. Prae saadud püreed pannil umbes 5 minutit.
Sega juurde vürtsid, tükeldatud tomatid ja puljong ning hauta umbes 10 minutit, kuni kaste on paksenenud.
Lisa pruunistatud paneer-juust ja herned ning kuumuta veel 5 minutit.
Mattar paneer'i serveeritakse enamasti riisi ning mõne India leivaga (naan, paratha, poori, roti).
Herne-tomati karrihautis paneer-juustuga
India paneer-juust meenutab veidi tofut, siin on seda lisatud vürtsika ja lihtsa aedviljaroa sisse. Siin on seda kasutatud Põhja-Indias armastatud mattar paneer roas.