Ürdi-kanakotletid

Serveeri ürdiseid kanakotlette keedetud roheliste aedubade vm aedviljadega. Jahtunud kotletid sobivad hästi võileivakatteks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kanahakkliha

4 sl riivsaia

1 muna

2 sl hakitud värsket tilli

2 sl hakitud värsket peterselli

1 tl sumahhi või veidi sidrunimahla

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega kanahakkliha ülejäänud ainetega.

Vormi õliste kätega hakk-kotletid (umbes 1 kuhjaga supilusikatäis segu kotleti kohta) ning prae keskmiselt kuumal pannil mõlemalt poolt heledamat sorti kuldpruuniks.

LISA KOMMENTAAR

katsetaja
postitatud 27.09.2011 14:31

Täitsa söödavad:)