Vale jänes

Ehk täidetud hakkliharull.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

750 g hakkliha

50 g saia

125 g punast paprikat

125 g rohelist paprikat

125 g kollast paprikat

2-3 muna

2 sibulat

sinepit

soola ja musta pipart

suhkrut

Valmistamine

Puhasta paprikakaunad ja lõika neljaks. Veerand paprikast tükelda kuubikuteks, ülejäänuid keeda ca 5 minutit soolaga maitsestatud vees. Lisa hakklihale vees leotatud sai, tükeldatud sibul, munad ja maitseained.

Määri piklik keeksivorm rasvainega.

Tõsta veerand hakkmassist vormi, laota peale punane paprika, siis veerand hakkmassi ja kollane paprika. Siis taas veerand hakkmassi, siis roheline paprika ja kõige peale ülejäänud hakkmass.

Küpseta 200kraadises ahjus ca 1 tund ja 15 minutit. 15-20 minutit enne valmimist puista peale tükeldatud paprika.

Dina Aarma retsept. Pildi tegi KOOGI KATA.

LISA KOMMENTAAR