Kurgi-laimisalat

Väga maitsev lisand kõiksugu india (liha)roogade juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 väikest rohelist kurki

3 talisibulat või rohelist sibulat

väike peotäis värsket münti

Salatikaste:

1 sl oliiviõli

1 laimi mahl

näputäis meresoola

Valmistamine

Sega kausis tükeldatud kurk, viilutatud talisibul ja terved mündilehed.

Sega kastmeained omavahel, nirista salatile.

Retsept on austraallase Bill Grangeri raamatust "simply bill" (Cucumber and lime salad). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 11.08.2015 08:43

Ma ei ole kindel, kas see salat peabki mõrkjalt maitsma või oli asi minu sibulates. Või mõjub sibula-laimi kooslus mõrudalt. Kurk oli mul korralik.