Tatra-hakklihahautisele lisavad rõõmsat värvi porgand, tomat ja petersell.
2 dl tatratangu
4 dl vett
0.5 tl soola
1 sl õli
2 jämedalt riivitud porgandit
1 hakitud sibul
300 g hakkliha
2 tomatit
soola ja musta pipart
hakitud peterselli
Keeda tatar vees pehmeks ja maitsesta u 0,5 tl soolaga.
Pruunista sibul, porgand ja hakkliha pannil õlis (u 3-4 minutit), maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3-4 minutit.
Lisa hakkliha-aedviljasegu keedetud tatrale ning sega läbi. Kuumuta 5 minutit. Puista peale hakitud peterselli ja serveeri.
Pereköögi retsept (jaanuar 2004, Sõbranna tatra-hakklihahautis), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Lihtne ja kiire valmistada. Täitsa hea oli.
Tõsi, maitsev ja lihtne valmistada.
Lemmik juba valmistamisest saadik - lihtne, värviline ja toitev. Maitseb ka väga hästi :)
väga lihtne ja kiiresti valmiv ... tervislik. Lisasin veidi basiilikat. :)
Mulle väga maitsevad igasugused tatra hautised, sibula ja suitsulihaga on näiteks super. See siin on ka väga maitsev!
Tatra-hakklihahautis
Tatra-hakklihahautisele lisavad rõõmsat värvi porgand, tomat ja petersell.