Tatra-hakklihahautis

Tatra-hakklihahautisele lisavad rõõmsat värvi porgand, tomat ja petersell. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 dl tatratangu

4 dl vett

0.5 tl soola

1 sl õli

2 jämedalt riivitud porgandit

1 hakitud sibul

300 g hakkliha

2 tomatit

soola ja musta pipart

hakitud peterselli

Valmistamine

Keeda tatar vees pehmeks ja maitsesta u 0,5 tl soolaga.

Pruunista sibul, porgand ja hakkliha pannil õlis (u 3-4 minutit), maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3-4 minutit.

Lisa hakkliha-aedviljasegu keedetud tatrale ning sega läbi. Kuumuta 5 minutit. Puista peale hakitud peterselli ja serveeri.

Nipid ja soovitused!

  • Võimaluse korral keeda tatar valmis eelmisel õhtul - siis läheb toiduvalmistamine kiiremini.

Loe veel:

Pereköögi retsept (jaanuar 2004, Sõbranna tatra-hakklihahautis), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 31.01.2011 18:56

Lihtne ja kiire valmistada. Täitsa hea oli.

lorax
postitatud 16.03.2012 19:24

Tõsi, maitsev ja lihtne valmistada.

chimaira
postitatud 15.07.2012 15:57

Lemmik juba valmistamisest saadik - lihtne, värviline ja toitev. Maitseb ka väga hästi :)

Akiree
postitatud 15.09.2017 18:14

väga lihtne ja kiiresti valmiv ... tervislik. Lisasin veidi basiilikat. :)

Ilse
postitatud 20.09.2019 10:23

Mulle väga maitsevad igasugused tatra hautised, sibula ja suitsulihaga on näiteks super. See siin on ka väga maitsev!