BBQ-marinaad

Sobib punasele lihale, sealihale ja ka kanale.

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 tk sidrunit (kogu riivitud koor ja 1 dl sidrunimahla)

1 dl õli

1 dl sojakastet

2 tl riivitud ingverijuurt

5 tk küünt purustatud küüslauku

3 sl pruuni suhkrut või siirupit

vürtspipart

hakitud peterselli

1 tk hakitud sibulat

2 tk loorberilehte

1 dl siidrit või õlut

Valmistamine

Sega marinaadiained omavahel, lase veidi maitsestuda.

Retsept on soomlaste Ruokala.tv lehelt (BBQ-marinadi).

LISA KOMMENTAAR

hexy
postitatud 21.04.2010 09:38

mind ajas segadusse sõna veidi, et kui kaua ma siis pean liha marinaadis hoidma, mina hoidsin tund aega ja jäi väheseks, maitse oli liiga mahe. Ise mõtlesin, et äkki oli põhjus ka selles, et panin marinaadi liiga palju liha, liha koggust ei olnud ka retseptis kirjas.