Värviline hakkliharull

Väga maitsev ja värvikirev hakkliharull, mis külmalt on mõnus võileiva peale viilutatult.

Hakkliharulli täidiseks sobib hästi Balbiino "Härmavili" segu porgand-mais-hernes. 

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kodust hakkliha

1 dl riivsaia

2 dl hapukoort

1 muna

1 peenelt hakitud sibul

1 sl sinepit

soola ja musta pipart

Täidis:

200 g külmutatud "Härmavili" porgand, mais, hernes segu

soola

Valmistamine

Sega kausis hapukoor, muna ja sinep, lisa riivsai ja lase hetk paisuda.

Lisa hakitud sibul, maitseained, hakkliha. Sega ühtlaseks.

Laota hakklihasegu veega niisutatud küpsetuspaberile umbes 30x30 cm plaadiks. Raputa peale külmutatud aedviljasegu, maitsesta kergelt soolaga.

Keera hakkliha küpsetuspaberi abil rulli. Tõsta hakkliharull äärtega ahjupannile, liitekoht allpool.

Küpseta 200kraadises ahjus umbes 30 -40minutit, kuni hakklihavorm on läbi küpsenud ja pealt kuldne.

Serveeri kartulipudru ja salatiga.

Retsept mugandatud ajakirjast "Kodin Kuvalehti" (5/1995), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 12.11.2016 14:02

Väga mõnus ja maitseküllane roog, mille tegemine nõuab minimaalse vaeva. Hea argiõhtu söök!

Kata
postitatud 15.12.2016 18:48

Kas rull jääb paberi sisse või pealt lahti..vabandan võhiklikust aga olen algaja ja tahaks seda ahvatlust kindlasti proovida

Pille
postitatud 15.12.2016 18:54

Kata, rull jääb küpsetuspaberi peale ehk siis küpsetuspaber jääb rulli alla :)

Urve Kalda
postitatud 16.12.2016 09:09

See on maitsev..