500 g kodust hakkliha
1 dl riivsaia
2 dl hapukoort
1 muna
1 peenelt hakitud sibul
1 sl sinepit
soola ja musta pipart
Täidis:200 g külmutatud "Härmavili" porgand, mais, hernes segu
Sega kausis hapukoor, muna ja sinep, lisa riivsai ja lase hetk paisuda.
Lisa hakitud sibul, maitseained, hakkliha. Sega ühtlaseks.
Laota hakklihasegu veega niisutatud küpsetuspaberile umbes 30x30 cm plaadiks. Raputa peale külmutatud aedviljasegu, maitsesta kergelt soolaga.
Keera hakkliha küpsetuspaberi abil rulli. Tõsta hakkliharull äärtega ahjupannile, liitekoht allpool.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 30 -40minutit, kuni hakklihavorm on läbi küpsenud ja pealt kuldne.
Serveeri kartulipudru ja salatiga.
Retsept mugandatud ajakirjast "Kodin Kuvalehti" (5/1995), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Väga mõnus ja maitseküllane roog, mille tegemine nõuab minimaalse vaeva. Hea argiõhtu söök!
Kas rull jääb paberi sisse või pealt lahti..vabandan võhiklikust aga olen algaja ja tahaks seda ahvatlust kindlasti proovida
Kata, rull jääb küpsetuspaberi peale ehk siis küpsetuspaber jääb rulli alla :)
See on maitsev..
Värviline hakkliharull
Väga maitsev ja värvikirev hakkliharull, mis külmalt on mõnus võileiva peale viilutatult.
Hakkliharulli täidiseks sobib hästi Balbiino "Härmavili" segu porgand-mais-hernes.