HAKKLIHAVARDAD:
Pane puuvardad vette likku - siis ei kõrbe need süte kohal nii kergesti ära.
Sega hakkliha kausis soolaga tihkeks hakkmassiks. Lisa purustatud küüslauk, hakitud petersell, vürtsköömned ja purustatud pipar. Vormi hakkmassist 16 piklikku kebabi ja lükka need varda otsa. Suru tugevasti ümber puuvarda kokku.
Määri grillrest vähese õliga ning grilli hakklihavardaid paar minutit iga külje pealt. Võta küpsed vardad sütelt ning hoia fooliumi all soojas.
GRILLITUD POMMUVIILUD:
Aseta pommuviilud köögirätikule ning puista üle soolaga. Lase umbes 10 minutit tõmmata, nii et enamus niiskusest eraldub. Pühi eraldunud vedelikust kuivaks.
Määri saiaviilud ja pommuviilud vähese õliga ning grilli sütel saiaviilud kuldseks ja pommuviilud pruuniks.
Aseta igale saiaviilule fetajuustuviil ning seejärel pommuviil. Kaunista värske basiilikuga ning maitsesta pipraga. Hoia soojas.
TOMATISALSA:
Pese tomatid ning haki peenelt. Peenesta küüslauk ja talisibul. Sega kausis tomat, küüslauk ja sibul, sega juurde petersell ja oliivõli. Maitsesta soola ja pipraga.
Hakklihavardad tomatisalsa ja grillitud pommuga