500 g sealiha
0,25 tl soola
0,25 tl musta pipart
2 sl õli
1 sibul
5 sl jupp värsket kooritud ingverijuurt
3 punast värsket tšillikauna
2 sl sojakastet
2,5 dl kookospiima
2 tl laimi mahla
Serveerimiseks:keedetud riisi
Sega omavahel kuubikuteks lõigatud sealiha, sool, pipar ja õli. Haki sibul, küüslauk, ingverijuur ja seemnetest puhastatud tšillikaunad peeneks.
Kuumuta vokkpann või paksupõhjaline pott ja pruunista liha mitmes jaos. Tõsta kõrvale.
Kuumuta pannil sibul, küüslauk, ingver ja tšilli.
Lisa liha, sojakaste ja kookospiim. Hauta nõrgal kuumusel aeg-ajalt segades tund aega, kuni liha on täiesti pehme ja kaste paksenenud.
Lisa laimimahl ja serveeri keedetud riisiga.
Selveri retseptiidee, pildi tegi Ilse Metsamaa.
Kookose-sealihakarri
Kookospiima ja tšilliga maitsestatud sealihakaste, kergelt taihõnguline.