Rain Käärsti retsept.
500 g veise välisfileed
50 g väherasvast maitsestamata jogurtit
3 sl hakitud sibulat
1 sl hakitud värsket ingverijuurt
1 sl hakitud värsket küüslauku
0.5 tl purustatud musta pipart
0.5 tl jahvatatud kardemoni
0.25 tl jahvatatud muskaatpähklit
0.25 tl sinepipulbrit
Sega kõik marinaadiained omavahel. Lõika liha 2 cm kuubikuteks ja pane marinaadi. Lase 24 tundi külmas maitsestuda.
Aja marineeritud liha vardasse ja grilli sütel või küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.
Juurde paku grillitud aedvilju või keedetud riisi.
Retsept ilmus ajakirjas Tervis Pluss ("Hääd toidud lahja jogurtiga"). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Liha maitsestus kenasti ka paari tunniga. Mulle maitses!
Mõnus, nagu veiselihast šašlõkk :)
Grillitud veisefilee vardad
Rain Käärsti retsept.