Grillitud veisefilee vardad

Rain Käärsti retsept.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g veise välisfileed

Marinaad:

50 g väherasvast maitsestamata jogurtit

3 sl hakitud sibulat

1 sl hakitud värsket ingverijuurt

1 sl hakitud värsket küüslauku

0.5 tl purustatud musta pipart

0.5 tl jahvatatud kardemoni

0.25 tl jahvatatud muskaatpähklit

0.25 tl sinepipulbrit

Valmistamine

Sega kõik marinaadiained omavahel. Lõika liha 2 cm kuubikuteks ja pane marinaadi. Lase 24 tundi külmas maitsestuda.

Aja marineeritud liha vardasse ja grilli sütel või küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.

Juurde paku grillitud aedvilju või keedetud riisi.

Loe veel:

Retsept ilmus ajakirjas Tervis Pluss ("Hääd toidud lahja jogurtiga"). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 11.05.2019 19:52

Liha maitsestus kenasti ka paari tunniga. Mulle maitses!

Martiina
postitatud 12.05.2019 07:36

Mõnus, nagu veiselihast šašlõkk :)