Kanakarri riisiga

Lihtne kanahautis, mis maitseb eriti hästi keedetud riisiga. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1-2 sibulat

400 g kanafileed

1 punane paprika

praadimiseks õli

1 tl karripulbrit (võib olla kuhjaga teelusikatäis)

1 hakitud küüslauguküüs

0.75 sl Dijoni sinepit

0.5-0.75 tl soola

1 sl nisujahu

2 dl piima

2 dl 10% rõõska koort

hakitud värsket peterselli

musta pipart

Serveerimiseks:

keedetud basmati või jasmiiniriisi

Valmistamine

Haki sibul, lõika kanafileed ja paprika ribadeks. Kuumuta pannil õli, lisa sibul, paprika ja kanafileeribad ning prae 4-5 minutit, aeg-ajalt segades, kuni kana on värvi muutnud. 

Lisa karripulber, sool ja hakitud küüslauk, seejärel ka sinep. Sega läbi ja kuumuta minut aega. 

Puista peale jahu, sega läbi. Lisa rõõsk koor ja piim ning kuumuta, kuni kaste on veidi paksenenud. Maitsesta pipra ja vajadusel veel soolaga, sega hulka hakitud petersell.

Serveeri keedetud riisiga. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 06.12.2012 21:59

Kasutasin Santa Maria karripulbrit, väga mõnus jäi. Lastele meeldis ka.

Piret
postitatud 06.11.2013 20:36

Üsna vürtsine toit, aga maitsev.

Maaatala
postitatud 10.07.2014 17:09

Väga hea ja mahlane kana tuli! Kõigile meeldis.

Henri
postitatud 17.08.2016 10:46

Väga hea kana tuli kõigile meeldis väga

Sandra
postitatud 24.10.2016 21:29

Tegin kookospiimaga, maitses suurepäraselt!

katikoplime
postitatud 15.05.2017 16:59

On tõesti mõnus kaste!

Kristina
postitatud 21.08.2018 17:24

Mõnusalt koorene, nii hea! Väga lihtne ja kiire valmistada. Aitäh! :)