1-2 sibulat
400 g kanafileed
1 punane paprika
praadimiseks õli
1 tl karripulbrit (võib olla kuhjaga teelusikatäis)
1 hakitud küüslauguküüs
0.75 sl Dijoni sinepit
0.5-0.75 tl soola
1 sl nisujahu
2 dl piima
2 dl 10% rõõska koort
hakitud värsket peterselli
Serveerimiseks:keedetud basmati või jasmiiniriisi
Haki sibul, lõika kanafileed ja paprika ribadeks. Kuumuta pannil õli, lisa sibul, paprika ja kanafileeribad ning prae 4-5 minutit, aeg-ajalt segades, kuni kana on värvi muutnud.
Lisa karripulber, sool ja hakitud küüslauk, seejärel ka sinep. Sega läbi ja kuumuta minut aega.
Puista peale jahu, sega läbi. Lisa rõõsk koor ja piim ning kuumuta, kuni kaste on veidi paksenenud. Maitsesta pipra ja vajadusel veel soolaga, sega hulka hakitud petersell.
Serveeri keedetud riisiga.
Kasutasin Santa Maria karripulbrit, väga mõnus jäi. Lastele meeldis ka.
Mulle oleks ka meeldinud
Üsna vürtsine toit, aga maitsev.
Väga hea ja mahlane kana tuli! Kõigile meeldis.
Väga hea kana tuli kõigile meeldis väga
Tegin kookospiimaga, maitses suurepäraselt!
On tõesti mõnus kaste!
Mõnusalt koorene, nii hea! Väga lihtne ja kiire valmistada. Aitäh! :)
Hea!
Kanakarri riisiga
Lihtne kanahautis, mis maitseb eriti hästi keedetud riisiga.