Lihtne mangokana

Koos köögiviljade, konservmango ja riisiga küpsetuskotis hautatud roog valmib umbes tunniga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

900 g meemarinaadis kanakoiba

1 suurt sibul

1 punane paprika

2 porgandit

425 g purk Diva viilutatud mangot

2.5 dl tumedat riisi

3 dl keeva vett (vett võib veidi rohkem võtta)

3 sl mangotšatnit

1 tl jahvatatud koriandriseemneid

0.5 tl soola

Serveerimiseks:

värsket peterselli

Valmistamine

Koori sibul ja lõika sektoriteks. Loputa paprika ja lõika suuremateks tükkideks. Koori porgandid ja lõika viiludeks. Nõruta mangoviilud ja lõika neljaks.

Aseta küpsetuskott ahjupannile või ahjuvormi ning kalla riis ühtlaselt koti põhjale. Lisa sibul, paprika, porgand ja mangotükid. Tõsta kõige peale meemarinaadis kanakoivad.

Sega keev vesi mangotšatni, koriandri ja soolaga. Kalla segu kotti, nii et riis oleks kaetud, ja sulge kott. Tee koti ülemisse nurka väike auk, nii et aur välja pääseks.

Küpseta 200-kraadise ahju allosas 50-60 minutit.

Serveerimisel puista roale peterselli, kõrvale sobib värske salat.

Loe veel:

Soome K-Marketi retsept (Helppo mangobroileri)

LISA KOMMENTAAR