Pannkoogid ulukiliha ja seentega

Neid ulukilihaga pannkooke võib teha nt põhjapõdralihast või hirvelihast.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Pannkoogitainas:

2.5 dl nisujahu

1 tl soola

3 dl piima

2 dl hapukoort

2 muna

1 sl seene-uluki- või aedviljapuljongikontsentraati

purustatud musta pipart

3 sl värsket või 1.5 tl kuivatatud majoraani

Lisand:

200-250 g värskeid seeni

1 sibul

300 g ribadeks lõigatud põhjapõdraliha või hirveliha

20 g margariini

Praadimiseks:

margariini

Valmistamine

Valmista esmalt pannkoogitainas. Sega kuivained kausis, lisa piim, hapukoor ja munad hoolega segades. Lase jahedas 15-30 minutit paisuda.

Koori ja haki sibul, puhasta ja tükelda seened. Kuumuta pannil rasv ja pruunista selles seened, sibul ja põhjapõdraliha. Maitsesta ning sega pannkoogitaina hulka.

Küpseta pannkoogipannil suured või väikesed pannkoogid.

Serveeri suhkruga hõõrutud punaste sõstarde ja värske salatiga.

Retsept on soome ajakirjast Elanto-lehti (10/2001, Poro-sienipannukakut)

LISA KOMMENTAAR

Margit
postitatud 28.04.2018 18:03

Aitäh veel ühe variandi eest innustada maimikut liha sööma.