450 g seafileed
1 roheline ja 1 punane paprika
1 porru
6 viilu konservitud ananassi
1 väike kurk
100 g krevette soovi korral
3 sl kontsentreeritud tomatipastat
3 suurt küüslauguküünt
25 tera rohelist pipart
2 tl riivitud ingverijuurt
3 sl sojakastet
soola ja Cayenne'i pipart
100 g bambusevõrseid soovi korral
1.5 tl maisitärklist
Praadimiseks:Pruunista liharibad pannil, lisa tomatipüree, roheline pipar, ananassikonservivedelik ja niipalju kuuma vett, et liha oleks kaetud.
Kuumuta ribadeks tükeldatud aedviljad kergelt läbi ning lisa need küpsemise järjekorras liha hulka.
Maitsesta segu ingveri, sojakastme, Cayenne'i pipra ja peeneks hakitud küüslauguga.
Lisa vähese veega segatud maisitärklis ning kuumuta, kuni toiduained on valminud ja ühtlaselt maitsestunud.
Vahetult enne serveerimist lisa soovi korral krevetid ja bambusevõrsed.
Retsept on ajakirjast Stiil (12/1997, Hiinapärane ühepajaroog). Pildi tegi SILJA.
Selle toiduga annab nii mõnegi sõbra ära petta, et söök on Tsink Plekk Pangest tellitud. Lihtne teha. Sojakastet ja vett läks mul rohkem ja soovi korral elemente ei lisanud. Väga hea- mehe peal ka proovitud.
Hiinapärane sealihawok