Pelmeeni-seenevorm

Salme Masso retseptiidee.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g pelmeene

3 sl rasva või võid

1 hakitud sibul

100 g kupatatud seeni

2-2.5 dl seene- või lihapuljongit

musta pipart

riivsaia või riivitud juustu

Valmistamine

Prae hakitud sibul ja seened osa rasvaga kergelt läbi ja pane võitatud ahjuvormi kihiti pelmeenidega. Vala peale kuum puljong ja puista üle riivsaia või riivitud juustuga. Laota ülejäänud või vormile.

Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.

Serveeri kohe, lisandiks tomati- või peedisalat.

Tee ise:

Retsept on pärit Salme Masso raamatust "Lihtsaid toite" (1988). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 17.05.2010 20:34

Kasutasin enda tehtud pelmeene ja jube maitsev tuli.