Pannkoogid hakklihaga

Lihtsad pannkoogid hakkliha-seenetäidisega sobivad hästi õhtusöögiks.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Pannkoogid:

2 dl nisujahu

2 dl piima

2 muna

suhkrut

soola ja musta pipart

Täidis:

250 g veisehakkliha

viilutatud seeni - nt

šampinjone

0.5-1 hakitud sibulat

1 puljongikuubik

vett

Valmistamine

Valmista pannkoogitainas, lisa vajadusel veidi piima. Prae õhukesed ülepannikoogid.
Valmista täidis. Pruunista hakkliha, sibul, seened pannil. Lisa segu niisutamiseks puljongit.
Tõsta täidis pannkookidele, keera pannkoogid täidise ümber rulli. Serveeri.

USA retsept (dinner pancakes). Pildi tegi EEKE.

LISA KOMMENTAAR

Dee
postitatud 21.03.2014 14:58

Tegin täna lõunaks, väga maitsvad said. Sibula unustasin sisse panna, aga sellest maitse kannatada ei saanud, sest lisasin hakklihale soolata köögiviljahelbeid.