Värvikirev krevetisalat

Mango, papaia ja redutseeritud apelsinimahl annavad sellele salatile värske puuviljamaitse.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g kooritud krevette

2 apelsini pressitud mahl

1 kuubikuteks lõigatud kurk

1 kuubikuteks lõigatud mango

1 kuubikuteks lõigatud papaia

1 hakitud punane tšilli

1 tl riivitud ingverijuurt

1 purustatud küüslauguküüs

2 sl oliiviõli

soola ja musta pipart

2 sl hakitud värsket aed-harakputke

Valmistamine

Keeda apelsinimahla tugeval tulel seni, kuni pool mahlast on aurustunud. Lase jahtuda.
Sega kõik ained omavahel ja lase järgmise päevani külmas maitsestuda.

Retsept on soomlaste Elanto-lehti ajakirjast (4/2003, Värikas katkarapusalaatti)
LISA KOMMENTAAR