Veidi vürtsikam vegetaarne variant šoti üllatusmunadest.
1 suur hakitud sibul
600 g konservitud rohelisi läätsesid (2 purki)
2 sl oliiviõli
2 tl karripulbrit
1 tl kollajuurt ehk kurkumit
2 sl riivitud juustu
2 sl värsket hakitud koriandrit
6 kooritud keedetud muna
nisujahu
2 lahtiklopitud muna
100 g riivsaia
frittimiseks taimset õli
soola ja musta pipart
Hauta sibulat ja nõrutatud konservläätsi tasasel kuumusel õlis 15-20 minutit. Tambi kergelt kahvliga katki. Lisa maitseained ja sega hoolega.
Eemalda pann tulelt, lisa juust ja koriander. Maitsesta soola ja pipraga ning lase jahtuda.
Jaota segu kuueks ning vormi käte abil ümber kõvakskeedetud munade. Veereta munad kergelt jahus, siis kasta klopitud munasse ja paneeri riivsaias.
Prae 3 muna korraga rohkes rasvas kuldseks. Serveeri kuumalt või külmalt. Retsept on briti ajakirjast Tesco Vegetarian (Autumn 2003, Bombay Eggs)
Bombai üllatusmunad
Veidi vürtsikam vegetaarne variant šoti üllatusmunadest.