Bombai üllatusmunad

Veidi vürtsikam vegetaarne variant šoti üllatusmunadest.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 suur hakitud sibul

600 g konservitud rohelisi läätsesid (2 purki)

2 sl oliiviõli

2 tl karripulbrit

1 tl kollajuurt ehk kurkumit

2 sl riivitud juustu

2 sl värsket hakitud koriandrit

6 kooritud keedetud muna

nisujahu

2 lahtiklopitud muna

100 g riivsaia

frittimiseks taimset õli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Hauta sibulat ja nõrutatud konservläätsi tasasel kuumusel õlis 15-20 minutit. Tambi kergelt kahvliga katki. Lisa maitseained ja sega hoolega.

Eemalda pann tulelt, lisa juust ja koriander. Maitsesta soola ja pipraga ning lase jahtuda.

Jaota segu kuueks ning vormi käte abil ümber kõvakskeedetud munade. Veereta munad kergelt jahus, siis kasta klopitud munasse ja paneeri riivsaias.

Prae 3 muna korraga rohkes rasvas kuldseks. Serveeri kuumalt või külmalt.

Retsept on briti ajakirjast Tesco Vegetarian (Autumn 2003, Bombay Eggs)

LISA KOMMENTAAR