Kalapulgarullid

Kalapulkade ja kalamaksapasteediga (a la Kallen kaaviari) täidetud nisutortiljad. 

Kogus
viiele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

5 suurt nisutortiljat läbimõõduga 23 cm

10 kalapulka

3 sl margariini praadimiseks

150 g jääsalatit

1 suur tomat

1 marineeritud kurk

Kaste:

200 g hapukoort

0.5 dl hakitud tilli

0.5 dl (nt Pirkka, Kallen vms) kalamarjapasteeti

2 hakitud keedetud muna

sidrunipipart

50 g hakitud punast sibulat

Valmistamine

Sega kastmeained omavahel ja pane külmkappi maitsestuma.

Lõika jääsalat ribadeks, poolita tomat ja lõika õhukesteks viiludeks. Lõika marineeritud kurk viiludeks.

Prae kalapulgad pannil ning kuumuta tortiljad ahjus või mikros.

Aseta igale tortiljale lehtsalatit, siis kastet, 2 kalapulka, tomatit ja kurki. Keera tortilja kõigepealt alt ja siis külgedelt kokku taskuks ja keera servjeti sisse.

Soome Herkkutori retsept (Kalapuikkowrapit)

LISA KOMMENTAAR