Tomati-kuskussisalat

Väikeste kirsstomatitega kuskussisalat.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g kuskussi

3.5 dl keeva vett

karbitäis kirsstomateid

2 paprikat (punane ja kollane)

4 talisibulat

soola ja musta pipart

3 sl hakitud peterselli

2 sl sidrunimahla

3 sl külmpressitud oliiviõli

Valmistamine

Pane kiirkuskuss suurde kaussi ja kata keeva veega. Kata kauss kaanega ja lase 10 minutit paisuda. Torgi kuskuss seejärel kahvliga õhuliseks.

Poolita kirsstomatid, haki paprikad ja talisibul. Lisa koos ülejäänud ainetega kuskusele.

Retsept on pärit Briti ajalehest Sunday Times (9.8.2003, Jill Dupleix, Couscous and tomato salad). Pildi tegi DAGRIS.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 11.08.2010 23:45

Mõnus salat