Armeenia pajašašlõkk 'Hazani horovatss'

Kogus
ühele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g pehmet lambaliha

1 sibul

peotäis sibulapealseid

25 ml granaatõuna mahla

80 g granaatõunaseemneid

soola ja musta pipart

peterselli

lambarasva või õli

Valmistamine

Lõika lambaliha umbes 20 g raskusteks tükkideks. Kuumuta potis õli või lambarasv. Pane lihatükid nõusse ja pruunista kuumas rasvas.
Maitsesta soola ja pipraga, lisa sibulaviilud ja kuumuta veel 5 minutit.
Vala juurde granaatõunamahl, sega läbi ja võta pott tulelt.
Serveerimiseks garneeri granaatõunaterade, pruunistunud sibularõngaste ja sibulapealsetega.

Loe veel:

Peeter Kardi retsept. 

LISA KOMMENTAAR