Jäised juustukoogid

Kasuta silikoonpõhjaga või üleni silikoonist jääkuubikuvormi, siis on kindel, et koogikesed tulevad vormist välja.

Kogus
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g toorjuustu

100 g suhkruga kondenspiima

1 tl vanillipastat või vanilliekstrakti

1 tl peenelt riivitud maheapelsini- või sidrunikoort

Lisaks:

150 g piparkooke

40 g võid

Serveerimiseks:

hapukat moosi

Valmistamine

Sulata või. Purusta piparkoogid köögikompainis ja sega sulavõiga.

Sega kausis toasoe toorjuust kondenspiimaga ühtlaseks kreemiks, maitsesta vanilliga. Soovi korral lisa 1 tl sidruni- või apelsinikoort.

Pane jääkuubikuvormi pesade põhja 1 tl piparkoogipuru ja suru sõrmega tugevasti kokku. Täida pesad toorjuustukreemiga. Peale võid panna mõned pohlad või jõhvikad. Kui soovid, torka igasse pesasse jäätisepulk (lõika ennem parajaks). Sügavkülmuta!

Serveeri hapu moosiga.

Vaata veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Mailis A.
postitatud 14.12.2023 15:52

Nii ilusad ampsud!