Kuumuta ahi 220°C. Tõsta 1 röstitud paprika kaunistamiseks kõrvale.
Pane 'nduja, apelsinikoor ja ülejäänud paprikad köögikombaini, maitsesta soola-pipraga ja töötle ühtlaseks.
Jaota 2 madala väikese ahjuvormi sisse.
Kuumuta pannil õli, lisa küüslauk ja talisibul ja prae tasasel tulel 4-5 minutit või kuni küüslauk ja sibul on pehmed ja kergelt kuldsed. Jaota vormiroogadele.
Lõika terve paprika ribadeks, jaota vormidele. Siis puista peale riivitud Pecorino juust.
Küpseta 220-kraadises ahjus 15 minutit, kuni 'nduja dipp on kuldne ja "mullitab".
Jaota burrata juust ettevaatlikult kahe portsu vahel, puista peale petersell ja serveeri.
Burrata ja 'nduja dipp
'Nduja ja burrata dipp sobib hästi eelroaks. Küpseta grissini-kõrsikud ise või kasuta poest ostetud kõrsikuid või juuretisesaia.