1 hakitud väike sibul
0,25 tl kollajuurt ehk kurkumit
kooritud ja hakitud ingverijuurt
2 sl rapsiõli
2 tl musti sinepiseemneid
5 värsket karrilehte
1 sl mahedamaitselist karripulbrit
400 g kookospiima
4 nelki
1 kuivatatud punane tšillikaun
300 g õisoakaunu
1 laimi mahl
värsket koriandrit
Serveerimiseks:rotit
Pane kannmikserisse sibul, kollajuur, ingver, küüslauk ja 1 sl õli. Maitsesta soolaga. Töötle ühtlaseks.
Kuumuta pannil teine lusikatäis õli. Lisa sinepiseemned ja karrilehed, kuumuta, kuni need praksuvad. Siis lisa kannmikseris peenestatud pasta ja kuumuta, kuni segu pakseneb.
Sega juurde karripulber, siis lisa kookospiim. Lisa nelk, kaneel ja tšillikaun. Kuumuta keemiseni.
Lisa tükeldatud oakaunad, lase 15 minutit podiseda, kuni oad on pehmed.
Maitsesta laimimahlaga, siis lisa garam masala. Sega, tõsta pann tulelt ja lisa koriander.
Serveeri riisi ja roti-saiadega.
Retsept siit.
Sri Lanka oakarri
Õisubadega (ingl. k. runner beans) karriroog. Veganlik ja vürtsikas.