Koori ingver, lõika 5 cm pikkusteks laastudeks. Eemalda kanatükkidelt nahk, kondid jäta sisse.
Kuumuta õli potis, lisa ingveriviilud ja prae keskmisel kuumusel paar minutit. Kui ingver on aromaatne, lisa kanatükid ja marinaadiained. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ning lase 30 minutit podiseda. Kaanega ära potti kata!
Koori keedetud munad ja lisa viimaseks 5 minutiks sojaleeme sisse. Siis keera tuli kinni, sega juurde seesamiõli.
Serveeri. Soovi korral kaunista rohelise sibulaga.
Nipid ja soovitused:
Mindy Yin soovitab siin kasutada nahata kanakoiva- ja kintsutükke. Rasa Malayisia kanapoolkoibi ja -tiibu. Kanafileesõbrad võivad kasutada hoopis fileed.
Sojaleemes kana (Malaisia)
Tõeline comfort food Malaisia moodi.