2-3 sl taimeõli
1 peenelt hakitud sibul
1 purustatud küüslauguküüs
2.5 cm jupp riivitud ingverijuurt
2 kuhjaga sl mahedamaitselist karripulbrit
1 sl nisujahu
300 ml kana- või köögiviljapuljongit
100 ml kookospiima
1 tl 'light' sojakastet
1 tl suhkrut või maitse järgi
Serveerimiseks:120 g riisi
40 g lehtsalatit
Kana:2 nahata kanafileed
50 g nisujahu
2 kergelt klopitud muna
100 g Panko riivsaia
75 ml taimeõli praadimiseks
Alusta katsu curry kastmest. Pane sibul, küüslauk ja ingver potti ning kuumuta tasasel tulel pehmenemiseni.
Lisa karrisegu, siis kollajuur ja sega, kuni segu on aromaatne. Lase 1-2 minutit tasasel tulel maitsestuda.
Sega juurde jahu ning kuumuta minut aega segades.
Lisa vähehaaval juurde veidi lahjendatud puljong, sega pidevalt.
Seejärel sega vähehaaval juurde kookospiim (võid lisada ka nõutust vähem, kui Sulle väga kreemjad karrid ei meeldi).
Maitsesta kaste suhkru ja sojakastmega.
Lõika kanafilee horisontaalselt kaheks, siis kasta see soolaga maitsestatud jahusse, seejärel klopitud munasse ja lõpetuseks Panko riivsaia sisse. Friti kuumas õlis mõlemalt poolt kuldseks.
Keeda riis.
Tõsta riis taldrikule.
Lõika krõbedas paneeringus kanafilee kerge nurga all viiludeks. Aseta taldrikule riisi kõrvale, siis lisa salatilehed.
Hõõru katsu curry kaste läbi peene sõela ja tõsta kanafileele.
Wagamama jagas oma retsepti 2020. a koroonakevadel. Vaata rooga siin.
Wagamama katsu curry
Jaapanipärane kanakarri briti kiirtoiduketist Wagamama.