Vorsti-oapada

Sellist oa-vorstipada pakutakse "Little Italy in the Bronx" linnaosas New Yorgis, VINCENT’S MEAT MARKET restoranis.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

8 itaaliapärast toorvorsti (u 900 g)

1 sl oliiviõli

1 hakitud suur sibul

2 hakitud küüslauguküünt

1 ribadeks lõigatud roheline paprika

250 g värskeid tomateid või 400 g tomatikonservi

2 sl kontsentreeritud tomatipastat (soovitatavalt päikesekuivatatud tomatitest)

400 g konservitud valgeid cannellini ube

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta (grill)ahi. Torka vorstide sisse kahvliga mõned augud, siis pane ahju ja küpseta 15-20 minutit, kuni vorstid on  küpsed ja kuldpruunid. Pööra küpsetamise ajal 1-2 korda. 

Kuumuta õli suurel kõrgeservalisel pannil. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja ribadeks lõigatud paprika. Prae umbes 5 minutit, kuni paprika on pehme ja sibul kergelt klaasjas. 

Lisa pannile tomatid (tükeldatud värsked või konservitud) ja kuumuta umbes 5 minutit, kuni kaste kergelt pakseneb. 

Sega juurde tomatipasta, nõrutatud oad ja küpsetatud vorstid. Hauta 4-5 minutit. (Kui segu liiga kuiv tundub, siis lisa 4-5 sl vett). 

Tõsta segu vaagnale ja serveeri kohe. Kõrvale sobib kartulipuder või keedetud riis. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 25.03.2020 13:40

Väga mõnus ja kiiresti valmiv roog! Ok, lapsed keskendusid vorstidele, aga meile kaasaga meeldis kogu komplekt väga.