Köögivilja-madras

Vürtsikas madras-curry köögiviljadest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl õli

1 viilutatud sibul

2 purustatud küüslauguküünt

3 cm jupp ingverijuurt

1 sl Madras karripulbrit

400 g purk konservitud purustatud tomateid

500 ml köögiviljapuljongit

400 g varajasi kartuleid

300 g lillkapsast

120 g külmutatud herneid

120 g beebispinatilehti

Serveerimiseks:

aurutatud basmatiriisi

mangotšatnit

Valmistamine

Kuumuta õli suures paksupõhjalises potis keskmisel kuumusel. Lisa viilutatud sibul ja hauta 8-10 minutit, kuni sibulad on kuldsed ja kergelt siirupised. 

Lisa hakitud küüslauk, riivitud ingver ja karripulber. Kuumuta segades 2 minutit, kuni segu on aromaatne. 

Lisa purustatud tomatid, köögiviljapuljong, tükeldatud kartulid ja väikesteks õisikuteks tükeldatud lillkapsas. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja hauta 15-20 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. 

Lisa herned ja beebispinatilehed. Kuumuta veel 2-3 minutit, kuni herned on kuumad ja spinat kokku vajunud. 

Serveeri aurutatud basmatiriisi ja mangotšatniga. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR