Udon nuudlisupp miso, ingveri ja siidise tofuga

See kiire ja lihtne nuudlisupi retsept pakatab maitsest. Tšilli ja ingveri soojendav mõju teeb selle ideaalseks roaks külmadel talvepäevadel.
Retseptis on kasutatud Clearspring tooteid, mida pakub Valete Ökokaubad.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 l köögiviljapuljongit

5 cm jupp värsket ingverit

2 küüslauguküünt

1 punane tšilli

150 g punast kapsast

1 porgand

100 g mungoa idandeid

4 väiksemat paksoid

3 sl Clearspring pruuni riisi miso-pastat

2 sl Clearspring sojakastet

100 g Clearspring silken tofu'd

200 g Clearspring udon-nuudleid

väike punt värsket koriandrit

4 talisibulat

Valmistamine

Koori ingverijuur ja riivi peenelt. Suru küüslauguküüned katki. Haki tšilli peenelt. Lõika punane kapsas õhukesteks ribadeks. Lõika porgand tikkudeks (julienne). Lõika tofu kuubikuteks.  Haki koriander. Lõika talisibul viiludeks. 

Keeda udon-nuudlid vastavalt pakendi juhistele. 

Kuumuta puljong keemiseni. Lisa ingver, tšilli ja küüslauk ning keeda keskmisel kuumusel 2-3 minutit.

Lisa kapsas, porgand, idandid ja paksoi, kuumuta taas 2-3 minutit.

Lisa misopasta ja sojakaste, kuumuta minut aega. Tõsta pott tulelt.

Sega juurde tükeldatud tofu ja keedetud nuudlid ning lase kaane all 1-2 minutit tõmmata.

Serveerimiseks jaota supp kaussidesse, garneeri värsket koriandri ja rohelise sibulaga.

Kasutatud tooted:

 

Loe veel:

Allikas: Clearspring

LISA KOMMENTAAR