Ragne lillkapsakarri

Parajalt karrine ja vürtsikas ühepajaroog on mõnus vaheldus rammusatele lihatoitudele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
40 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 punane sibul

1 sl kookosrasva

2 sl viilutatud tšillit

1 sl kooritud ja hakitud ingverijuurt

1 sl karripulbrit

400 g kookospiima

1 purk konservitud kikerherneid (425 ml)

400 ml konservitud purustatud tomateid

500 g lillkapsast

peotäis värsket koriandrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Loputa kikerherned korralikult voolava vee all. Koori ja haki sibul. Lõika lillkapsas õisikuteks, varrejupp koori ja lõika viiludeks. 

Kuumuta pannil kookosrasv. Lisa tšilli, ingver ja sibul ning pruunista kergelt läbi.

Sega juurde karripulber. Vala juurde kookospiim, lisa kikerherned ja purustatud tomatid, maitsesta kergelt soolaga. Lisa lillkapsas. Hauta rooga 20-30 minutit, kuni lillkapsas on parajalt pehme. 

Sega juurde koriander, maitsesta vajadusel veel soola-pipraga ja serveeri.

Ragne Värki retsept ilmus ajalehes Naisteleht (28.2.2018), mugandatud. 

LISA KOMMENTAAR