Kuumuta praepannil 1 sl õli. Lisa sibul ja hakkliha ja prae 5 minutit, kuni hakkliha on pruunistunud. Sega juurde küüslauk, riivitud maguskartul ja vesi. Kuumuta 5-8 minutit, kuni kartul on pehme. Sega juurde herned, koriander ja veidi sidrunimahla, siis maitsesta soola-pipraga.
Tõsta segu ahjuvormi.
Pintselda filotainalehed ülejäänud õliga, siis "kortsuta" need pirukatäidisele. Puista peale vürtsköömned ning küpseta 10-15 minutit või kuni vormipirukas on pealt kenasti krõbe ja kuldne.
Nipid ja soovitused:
Lambahakkliha asemel võib kasutada ka muud meelepärast hakkliha.
Serveeri niisama, värske salatiga, riisiga või keedetud köögiviljadega.
Samosa pirukas
Hakitud lambaliha ja vürtsidega täidetud India maitsetega pirukas.