Valmista esmalt karulaugukreem ehk majonees. Pane muna, sidrunimahl, sinep ja karulauk saumikseri kannu, kalla õrnalt peale õli. Siis pane saumikseri otsik otse muna peale ja surista, kuni saad paksu kreemi. Maitsesta soolaga.
Marineeritud sibulate jaoks koori sibul ning lõika õhukesteks sektoriteks. Sega potis vesi, õunaäädikas, suhkur, vürtspipar ja nelk. Kuumuta keemiseni, lisa sibul ning keeda minut aega. Siis tõsta pott tulelt ning lase jahtuda. Vahetult enne serveerimist nõruta.
Keeda mune 8 minutit. Koori ja lõika pikuti pooleks.
Serveerimiseks aseta munapoolikud vaagnale. Tõsta igale munapoolikule lusikatäis karulaugukreemi ning veidi marineeritud sibulat.
Munad karulaugukreemi ja marineeritud sibulaga
Keedetud muna poolikud karulaugumajoneesi ja marineeritud punase sibulaga sobivad imehästi kevadpühade lauale.