Crostini pasteedi ja kornišoniga

Elegantne pasteedisuupiste.

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 kiviahjusai või pikk sai

1 punane sibul

0,75 dl punase veini äädikat

0,5 tl soola

3 sl majoneesi

3 sl Dijoni sinepit

115 g küpsetatud maksapasteeti (nt pipragarneeringuga)

8 kornišoni ehk väikest marineeritud kurki

4 sl petersellilehti

Valmistamine

Lõika baguette 16 õhukeseks viiluks, tehes seda väikese nurga all. Rösti saiad kergelt kuldseks. 

Sega kausis viilutatud šalottsibulad, äädikas ja sool. Lase 15 minutit maitsestuda (seda võid teha 24 tundi varem; hoia külmkapis).

Määri majonees ja sinep röstitud saiaviiludele, siis määri peale pasteet. Kaunista marineeritud sibulaviilude, pikuti viilutatud kornišonide ja petersellilehtedega. 

Loe veel:

Allikas: Sobeys

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 12.05.2018 21:39

Tore suupiste, kiidan!