Valmista mündi-peterselli kaste, kasutades selleks köögikombaini või saumikserit. Purusta mündi- ja petersellilehed oliiviõliga peeneks. Maitsesta soola ja pipraga, tõsta kõrvale.
Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Vormi kaks kotletti ning grilli või prae pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 3-4 minutit. Tõsta valmis kotletid taldrikule "puhkama".
Määri igale burgerikukli poolikule õhuke kiht võid. Rösti saiad grillil või kuival kuumal pannil.
Tõsta kuklipõhjadele rohelist salatit, aseta peale kotlet. Tõsta kotletile lusikaga Kreeka jogurtit, selle peale paar teelusikatäit mündi-petersellikastet, siis õhukesed kurgiviilud ning lõpuks teine kuklipool.
Lambaburger
Kasuta talle või noore lamba liha, siis saad maitsvaimad burgerid.